Juridische Cursussen

Juridische Cursussen

Cursussen voor juridische afdelingen, HR, OR en managers.

Sommige vragen over arbeidsrecht en medezeggenschap komen steeds terug. Nieuwe managers of nieuwe OR-leden tobben met dezelfde vraagstukken als hun voorgangers. Natuurlijk vind ik het prima als ik daar steeds voor ingeschakeld word. Maar soms is het effectiever om mensen een cursus te laten volgen waarin de belangrijkste onderwerpen aan de orde komen. Of waarin nieuwe wet- en regelgeving of andere actualiteiten worden toegelicht.

Ik geef graag trainingen en cursussen, om mensen op die manier beter te maken in hun werk. Mensen ‘empoweren’, dat doe ik ook via workshops, bijvoorbeeld over gender-diversity voor TEdXRotterdam, en het zakenvrouwennetwerk Connecting More Women.

Bij Axians krijgen de managers een arbeidsrechttraining aangeboden. De onderwerpen waar de managers dagelijks mee te maken hebben worden dan behandeld. De onderwerpen verschillen, maar dit gaat bijvoorbeeld over dossieropbouw / functioneren, ziekmeldingen, contracten enzovoorts. De managers geven een hoge waardering aan de trainingen van Wendy.

Wendy LuijtenAxians

Wendy heeft de cursus WWZ-update gegeven aan het HR-team en de bedrijfsjuristen van Coolblue. Door haar enthousiasme en praktijkvoorbeelden was het interessant en deed iedereen actief mee.

Cassandra MoonsCoolblue

Wendy heeft tijdens TedXRotterdam Ladies Event een enerverende workshop gegeven over Gender Diversity in Business. Twee keer een bomvolle zaal en na afloop alleen maar enthousiaste dames gesproken!

Allison van DamsTedX Rotterdam

Bij Van Oord geeft Wendy eens in de zoveel tijd een cursus actualiteiten arbeidsrecht voor de HR-manager en vlootmanagers. Altijd leerzaam en interactief.

Mirjam GoedvolkVan Oord Dredging and Marine Contractors

Cursussen voor HR managers.

Ik word regelmatig ingeschakeld om cursus te geven aan personeelsmanagers, maar ook andere leidinggevenden, over onderwerpen als:

De cursussen worden op jouw bedrijf afgestemd en gegeven op de door jou gewenste locatie.

Onderwerpen
  • Actualiteiten Arbeidsrecht, zoals wijzigingen in wetgeving
  • Dossieropbouw bij disfunctioneren (hoe bouw je op een goede manier een dossier op en waaraan moet een dossier voldoen?)
  • Omgaan met zieke werknemers (wat mag je wel/niet vragen aan een ziekgemelde werknemer? Welke verplichtingen zijn er over en weer?)
Onderwerpen
  • Veranderprocessen (hoe krijg je mensen daarin mee?)
  • Inclusiveness (hoe krijg je meer vrouwen en mensen met andere etnische achtergronden naar de top?)
  • Gender-diversity (waarin verschillen mannen en vrouwen in hun manier van zakendoen en hoe kun je daarop inspelen?)

Ja, ik wil een cursus van LexConnect

Neem contact op